Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони не обіцяли Ющенку крісло. Він обірвав розмову?

П'ятниця, 21 листопада 2008, 11:55

Депутат Іван Плющ запевняє, що Партія регіонів не давала гарантій Віктору Ющенку про наступний термін президентства.

Про це він сказав в інтерв'ю "Фокусові".

"Абсолютна неправда. Коли розмова заходить про наступне президентство, Ющенко обриває її. Він говорить: "Ще не час, і для мене це не самоціль. Припиніть ці розмови". Поки не було жодної розмови, як будемо йти на вибори. Інша справа – Конституційна реформа, - розповів депутат.

Плющ на президентське майбутнє Ющенка при всіх його низьких рейтингах і сильних конкурентах намагається дивитися з оптимізмом.

"Я не вигороджую Ющенка, але і не хочу валити на нього усе. Не хочу поділяти відповідальність: наскільки винуватий Ющенко, наскільки Янукович, наскільки Тимошенко. Усі приклали зусилля до того, що ми маємо. Сьогодні головне – як з цього вийти. А епоха Ющенка ще не закінчується. У нас 13 місяців до виборів і 9 місяців до початку передвиборчої гонки", - говорить він.

Коли розмова заходить про низький рейтинг Ющенка, Плющ згадує Кучму, що балотувався на другий термін з 6-процентним рейтингом, і не виключає, що виборець знову зможе вибрати Ющенка.

"Якби за рік народ відчув оздоровлення політичної й економічної систем, то 60% проголосували б за Ющенка. Але якщо цього не відбудеться, буде зворотний процес. Я повторюю: ера Ющенка ще не закінчилася, але час підганяє", - зауважив депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування