Луценко кинув на вотчину Балоги війська

П'ятниця, 21 листопада 2008, 14:36

До Закарпатської області прибули внутрішні війська Міністерства внутрішніх справ України для стабілізації криміногенної обстановки.

Про це у п'ятницю УНІАН повідомив начальник групи зв’язків з громадськістю та ЗМІ управління Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України Вадим Голуб.

За його словами, розпорядження про продовження заходів з стабілізації оперативної обстановки підписане міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком. За його розпорядженням, комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання Закарпатської області здійснюватиметься з 20 листопада по 2 грудня 2008 року.

"Командувачем внутрішніх військ МВС України генералом армії Олександром Кіхтенком направленні 42 військовослужбовці управління Західного територіального командування внутрішніх військ з метою надання допомоги органам внутрішніх справ Закарпатської області у стабілізації криміногенної обстановки, участі у заходах по забезпеченню належної охорони громадського порядку, попередження злочинів, крадіжок з квартир, протидії нелегальній міграції та інших правопорушень", - прокоментував Голуб.

Загалом до комплексного відпрацювання Закарпатської області будуть залучені 52 військовослужбовця (42 військовослужбовці із військової частині 4114 м. Львів та 10 чоловік із батальйону внутрішніх військ військової частини 3002, розташованого в м. Ужгороді).

З 20 листопада по 2 грудня військовослужбовці внутрішніх військ спільно з міліціонерами будуть нести службу в Ужгороді та восьми районах Закарпатської області: Перечинському, Виноградівському, Тячівському, Берегівському, Велико-Березнянському, Хустському та Рахівському.

Як відомо, з 6 по 19 жовтня 2008 року 150 службовців внутрішніх військ проводили відпрацювання Закарпатської області на предмет боротьби з незаконною вирубкою лісу, нелегальною міграцією та незаконним обігом наркотиків.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:36
У Херсоні росіяни обстріляли таксі: водій загинув, ще 2 людей поранено
16:15
В уряді прогнозують скорочення населення до 28,9 млн осіб у 2041 році: як цьому запобігти
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
Усі новини...