Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кріль може підтримати Тимошенко-президента

Неділя, 23 листопада 2008, 17:44

Партія "Єдиний Центр" завжди підтримуватиме сильну президентську владу в країні, здатну робити добро, навіть якщо цим президентом буде Юлія Тимошенко.

Про це заявив лідер партії Ігор Кріль на прес-конференції в неділю в Донецьку, передає УНІАН.

Кріль підкреслив, що "Єдиний Центр" виступає за сильну президентську владу в країні. І тому він вважає помилкою той факт, що повноваження і авторитет цієї влади зменшився.

На запитання журналістів, чи допускає він, що наступним президентом може стати Тимошенко, і яке тоді буде ставлення до президентської влади, лідер "Єдиного Центру" відповів: "Я допускаю. Якщо президентом України буде Тимошенко і робитиме добро, ми будемо підтримувати Тимошенко. Але якщо Тимошенко творитиме ті дива, які вона зараз робить, то, вибачте, ми її підтримувати не будемо".

У той же час Кріль чітко висловив свою позицію з приводу того, що Тимошенко не може бути сьогодні прем`єр-міністром України, "тому що вона вже використовує свою посаду для передвиборної президентської кампанії".

"Тимошенко вибори свої почала, ще стоячи на сцені Майдану. Я там був, я це бачив. Прем`єрське крісло – це теж її передвиборна кампанія", - уточнив лідер "Єдиного Центру".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування