Тимошенко перенесла на середу неоптимістичне заняття

Понеділок, 24 листопада 2008, 13:37

Відкориговані макроекономічні показники 2008 року і прогнозні на 2009 рік будуть винесені на затвердження уряду на засіданні в середу.

Про це повідомив міністр економіки Богдан Данилишин в інтерв'ю журналістам по закінченні позачергового засідання Кабінету Міністрів, повідомляє Ліга.net.

"Сьогодні зроблено на засіданні Кабінету міністрів об'єктивний аналіз ситуації, на завтра призначена велика нарада за участю макроекономістів, і на середу виноситься макроекономічний прогноз, відкоригований зі всіма експертами, погоджений з усіма", - сказав міністр.

Раніше прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що макроекономічні показники 2009 року не будуть оптимістичними.

"Ми проведемо закрите засідання уряду для того, щоб проаналізувати усі виклики, що стоять перед країною, проаналізувати, якими будуть темпи росту ВВП і взагалі, що буде з ВВП України за підсумками року і на наступний рік, як буде виглядати інфляція, у тому числі пов'язана з тим курсом гривні, що сьогодні встановлює Нацбанк і те, що ми сьогодні в Нацбанку спостерігаємо, а, власне, певне послаблення національної валюти - це безумовно призведе до певних коригувань макроекономічних показників", - сказала прем'єр.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...