Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" не хочуть і коментувати "піонерські хвастощі" людей Ющенка

Понеділок, 24 листопада 2008, 14:35

У Партії регіонів не вважають за потрібне коментувати заяви заступника глави секретаріату президента Андрія Кислинського про неучасть керівництва партії в заходах, присвячених роковинам Голодомору.

"Я не знаю, хто такий Кислинський, він ніхто і звуть його ніяк", - заявила в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" заступник лідера фракції Партії регіонів Ганна Герман.

За її словами, заяви заступника глави секретаріату президента щодо позиції Партії регіонів, її кроків і рішень - це "такі собі піонерські хвастощі".

Герман була в числі депутатів Верховної Ради, які проголосували за визнання Голодомору 1930-х років геноцидом.

Як відомо, заступник глави секретаріату президента Кислинський у понеділок завив, що відсутність лідерів Партії регіонів, насамперед, Віктора Януковича, на всіх державних заходах вшанування пам'яті жертв Голодомору в суботу, 22 листопада, "продиктоване" Москвою і свідчить про реальну позицію ПР.

У листопаді 2006 року Верховна Рада ухвалила закон, відповідно до якого Голодомор у 1932-1933 роках в Україні визнаний геноцидом українського народу.

Парламент ухвалив цей внесений президентом закон із низкою редакційних змін. Зокрема, із президентського законопроекту була виключена норма про адміністративну відповідальність за заперечення Голодомору.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...