Литвин розмріявся, як при ньому б усі пахали

Понеділок, 24 листопада 2008, 18:51

Якби депутатський корпус підтримав Володимира Литвина на посаду спікера, то усі б працювали, але політики бояться рутинної роботи.

Так вважає сам Литвин, повідомляє Ліга.net з посиланням на прес-службу Народної партії.

Відповідаючи на питання про те, чому у Верховній Раді щодня з'являються нові кандидатури на посаду спікера, парламентарій заявив: "Це все для того, на превеликий жаль, щоб ВР не працювала і ще для того, щоб довести протистояння до абсурду".

Нардеп додав: "Тут є етичний момент, не хотілося б мені говорити, але... Якби депутатський корпус підтримував мене, хоча мені від цього, так би мовити, щастя великого не буде, то зрозуміло, що я маю усвідомлювати, що буду нести відповідальність за ті складні рішення, які доведеться приймати".

Литвин упевнений, що "потрібно, щоб ВР не лихоманило, щоб вона працювала, щоб з кожним депутатом був контакт і не було би ніяких розмов про передчасні вибори, про прийняття кон'юнктурних рішень. ВР не могла б бути використана як інструмент чи то проти президента, чи то проти прем'єр-міністра. Усі б працювали".

"Мені здається, що політики наші бояться того, щоб була спокійна така, рутинна робота. Вони на коні лише тоді, коли усе зворушено, вони заряджені на конфлікт, вони живуть конфліктом", - переконаний Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News