Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головний "елітчик" мовчить як риба

Вівторок, 25 листопада 2008, 15:27

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко говорить, що колишній керівник групи компаній "Еліта-Центр" Олександр Волконський-Шахов не виявляє особливого бажання співробітничати зі слідчими в справі про махінації цієї компанії.

Про це міністр заявив у вівторок на прес-конференції в Києві, відповідаючи на питання журналістів, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

За словами Луценка, він не цікавиться розслідуванням, але відповідно до тієї інформації, якою він володіє, Шахов "в основному використовує ст.63 Конституції, що дозволяє не свідчити проти себе і членів своєї родини".

Як повідомлялося, швейцарські правоохоронні органи затримали Волконського (справжнє ім'я - Олександр Шахов, 1971 р.н., уродженець міста Кемерово, Росія) наприкінці жовтня 2007 року під час проходження ним паспортного контролю в аеропорту Женеви з підробленим ізраїльським паспортом.

Цієї осені Шахов був екстрадований в Україну.

У результаті будівельної афери "Еліта-Центр" у Києві постраждали понад 1,5 тисячі осіб. За даними міліції, ця компанія укладала з громадянами договори про пайову участь у зведенні будинків у різних районах Києва, однак будівництво за цими адресами не велося.

Загальна сума привласнених грошей вкладників складає близько 100 млн. дол.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування