Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція Таїланду знімає свого прем'єра в аеропорту

Середа, 26 листопада 2008, 08:34

Опозиція Таїланду з вівторка блокує міжнародний аеропорт Банкока.

Про це в середу повідомляє AFP.

Представники опозиції, які блокують міжнародний аеропорт Суваннапум у Банкоку, оголосили, що жоден літак не зможе здійснити посадку або злетіти без їхнього дозволу.

"Поки ми дали дозвіл на зліт лише одному рейсу, що везе прочан на хадж", - сказав один з лідерів опозиції.

Також повідомляється, що в середу зранку у цьому аеропорті відбувся вибух.

За словами представників служби швидкої медичної допомоги, що знаходяться на місці події, у результаті вибуху в аеропорту поранення отримали не менш двох осіб. За попередньою інформацією, потерпілі - прихильники опозиції, які блокували у вівторок вдень аеропорт Суваннапум.

Також повідомляється, що в середу зранку ще два вибухи відбулися біля колишнього аеропорту Банкока - Дон-Муанга - на території якого розміщена тимчасова резиденція прем'єр-міністра Таїланду Сончата Вонгсавата.

Опозиційний "Народний альянс за демократію" із серпня 2008 року проводить у столиці Таїланду масові акції протесту, щоб домогтися відставки уряду Сончата Вонгсавата.

У вівторок прихильники опозиції блокували аеропорт Суваннапум, оголосивши, що його робота буде відновлена тільки після того, як прем’єр піде у відставку.

Через акцію протесту в аеропорту були скасовані десятки рейсів, якими мали вилетіти близько 3 тисяч пасажирів. Через акцію протесту, за даними на ранок середи, зірвані близько 78 міжнародних рейсів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування