Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький вирішив посміятися над Ющенком і киянами?

Середа, 26 листопада 2008, 13:54

Головне управління цінової політики Київської міської державної адміністрації вважає, що намір підвищити тарифи на комунальні послуги для юридичних осіб в 1,08-9,5 разу з 1 грудня враховує вимоги Антимонопольного комітету й Президента Віктора Ющенка.

Про це Українським Новинам повідомив начальник управління Василь Яструбінський.

"Ми врахували ті зауваження й видали нові (проекти) розпорядження... З огляду на те, що вони пішли на пом'якшення тарифів, то я думаю, тут проблем (із їх введенням) не повинно
бути", - сказав Яструбінський.

При цьому управління вважає оприлюднені ним проекти розпоряджень про підвищення тарифів в 1,08-9,5 разу продовженням публічного обговорення вартості тарифів.

Як відомо, Київміськадміністрація хоче підвищити тарифи на комунальні послуги для юридичних осіб в 1,08-9,5 разу з 1 грудня.

20 жовтня президент Віктор Ющенко своїм указом скасував розпорядження міськадміністрації про підвищення тарифів на комунпослуги для бюджетних організацій на 8,4-73% і для комерційних підприємств - в 3,6-10 разів з 1 грудня, а раніше АМКУ визнав ці тарифи такими, що суперечать конкурентному законодавству.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування