Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко: Тимошенко хоче коаліцію з Януковичем і Симоненком

Середа, 26 листопада 2008, 17:23

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко має намір створити коаліцію з Партією регіонів та комуністами, вважає голова "Народного союзу Наша Україна" В’ячеслав Кириленко.

Так він прокоментував заяву Тимошенко про намір почати за тиждень переговори про створення коаліції, повідомляє прес-служба НСНУ.

"Заяви Тимошенко про готовність створити коаліцію з будь-якими фракціями парламенту свідчать про її намір створити коаліцію з Януковичем і комуністами", - заявив Кириленко.

"Юлія Володимирівна поки що не є членом "Нашої України", тому їй треба не давати вказівки нашій партії, а займатися прямими обов’язками – рятувати українську економіку від кризи, у масштабах якої в Україні винна перш за все сама Тимошенко і сформований на 100% із членів БЮТ фінансово-економічний блок уряду", - додав він.

Кириленко вважає, що "саме створення Тимошенко у вересні прокремлівської більшості з Януковичем і Симоненком зруйнувало демократичну коаліцію".

"І якщо зараз замість порятунку українських підприємств і захисту людей від кризи Тимошенко знову створює коаліцію з Януковичем, то при чому тут "Наша Україна"?", - обурився він.

"Ми готові підтримувати кваліфіковані урядові законопроекти, але не маємо наміру покривати змову Тимошенко з "регіоналами", - додав лідер "Нашої України".

Як відомо, Тимошенко заявила, що у разі, якщо протягом тижня НУ-НС не повернеться до демократичної коаліції, БЮТ буде проводити переговори про створення більшості з іншими фракціями парламенту.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: