Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко відчуває подих відставки

Четвер, 27 листопада 2008, 11:48

Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов вважає маловірогідним створення коаліції у Верховній Раді наступного тижня.

Таку думку Карасьов висловив у четвер, коментуючи звернення прем’єр-міністра Юлії Тимошенко до президента Віктора Ющенка про необхідність відновлення діяльності демократичної коаліції.

"Коаліцію до 1 грудня не буде створено. Вона може бути створена тільки вже після 2 грудня. Але я не думаю, що це можливо на наступному тижні", - сказав Карасьов, повідомляє УНІАН.

На його думку, Тимошенко фактично висунула ультиматум президентській стороні.

"Можливо, Юлія Тимошенко налаштована на якісь радикальні дії. Вона десь відчуває подих відставки, і тому вона стає радикальнішою і дещо навіть ультимативною. Незважаючи на це, БЮТ готується до виборів, і якщо подих відставки буде ставати все більш реальним, вона (Тимошенко) буде вимагати одночасних дострокових і парламентських, і президентських виборів. Я думаю, з цим і пов’язаний ультиматум до президента", - пояснив політолог.

26 листопада Тимошенко востаннє, за її словами, звернулася до Ющенка і до його політичної сили відновити у парламенті демократичну коаліцію в посиленому форматі за участю фракції Блоку Литвина.

Як відомо, Карасьов давно співпрацює з секретаріатом президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...