Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українці поки не постраждали в Індії. Ситуація вкрай напружена

Четвер, 27 листопада 2008, 14:49

Громадян України немає серед постраждалих в внаслідок терактів, які сталися в місті Мумбаї в Індії.

Про це в четвер повідомляє Департамент консульської служби МЗС України.

"Наявність громадян України серед постраждалих внаслідок терактів або серед заблокованих у готелях на даний час не підтверджується", - зазначається в повідомленні.

Також зазначається, що ситуація у місті продовжує залишатися вкрай напруженою. До Мумбаї прибув додатковий підрозділ спецназу чисельністю 200 осіб для підсилення прибулого напередодні вночі з Делі спецпідрозділу.

За наявною інформацією, жертвами терактів у Мумбаї стали 107 осіб, понад 300 отримали поранення.

Місцева поліція до цього часу утримується від коментарів щодо національної приналежності загиблих (6 осіб) та поранених іноземців.

Поліцейський дає воду пораненій дитині. Фото Reuters
Після вибуху, який пролунав поряд із ринком в центрі Мумбаї. Фото AP

Неофіційно поки що підтверджена загибель 1 громадянина Австралії, 1 громадянина Японії, 1 громадянина Великої Британії та 1 громадянина США. Посольство Великої Британії в Індії повідомило також, що внаслідок терактів отримали поранення 7 британських підданих.

Також повідомляється, що після звільнення силами спецназу всіх заручників, заблокованих в готелі Тадж-Махал, там лунали постріли.

Поліцейський дає воду пораненій дитині. Фото Reuters

Також нова серія вибухів пролунала в іншому п’ятизірковому готелі Oberoi Trident. Як повідомляє газета "The Times of India" близько 200 осіб досі залишаються захопленими в готелі і 5 або 6 співробітників готелю вбиті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування