СБУ викрила злочинців, які обкрадали Міноборони

Четвер, 27 листопада 2008, 15:38

Служба безпеки України виявила та припинила функціонування злочинного угруповання, що спеціалізувалось на викраденні засобів ураження та військового майна зі складів Міністерства оборони.

Це здійснено у ході спецоперації по лінії боротьби з тероризмом у взаємодії з органами Міністерства внутрішніх справ та Військовою службою правопорядку Міноборони, повідомляє прес-служба СБУ.

За повідомленням, у результаті вжитих заходів 25 листопада під час спроби реалізації вибухових речовин та військового майна затримано групу з 5 осіб, до складу якої входило 4 військовослужбовця однієї з військових частин Миколаївського гарнізону.

"Лише за один день обшуків у членів злочинного угруповання було вилучено військового майна, яке вмістилося у вантажівку ЗІЛ. Це – військова амуніція, приціли нічного бачення, бронежилети, парашути, вибухівка тощо", - сказано в повідомленні.

За матеріалами СБУ військова прокуратура Центрального регіону порушила кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та 410 (викрадення військовослужбовцем зброї, бойових припасів, військової та спеціальної техніки) КК.

Наразі здійснюються невідкладні слідчі дії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування