Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сбушника підозрюють у спробі зґвалтування в Росії

Четвер, 27 листопада 2008, 18:04

Співробітники УВС Східного адміністративного округу Москви затримали громадянина України з документами капітана служби безпеки України (СБУ), якого підозрюють в розпусних діях і спробі зґвалтування студентки в ліфті.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на джерело в правоохоронних органах Москви.

За його словами, напередодні в міліцію надійшло повідомлення про спробу зґвалтування в ліфті студентки одного із столичних вузів, яка врятувалася від насильника тільки завдяки батьку, який вийшов з собакою їй на зустріч. Прибулі на місце події міліціонери затримали підозрюваного.

"При особистому огляді у затриманого міліціонери знайшли жетон офіцера і посвідчення з його фотографією, за яким він значиться як капітан СБУ України", - сказав співбесідник агентства.

На допиті затриманий заявив, що є співробітником спецслужб України, в Москві знаходиться проїздом, а з дівчиною просто хотів познайомитися, сказав співрозмовник агентства.

В даний час особа затриманого встановлюється, також з`ясовується його приналежність до спецслужб України. Вирішується питання про порушення кримінальної справи щодо затриманого іноземця

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...