СБУ зібрала докази, що в Криму намагались роз’єднати Україну

П'ятниця, 28 листопада 2008, 10:09

Служба безпеки України зібрала достатню доказову базу для висунення звинувачень керівникам об’єднання "Народний фронт Севастополь-Крим-Росія" за публічні заклики до порушення територіальної цілісності України.

Як повідомляє прес-служба СБУ, відомство завершує процесуальні дії у кримінальній справі, порушеній за ознаками злочину за ст. 110 Кримінального кодексу ("Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України"), за фактом скоєння членами цього об’єднання публічних закликів до порушення територіальної цілісності України.

"СБУ зібрано у справі доказову базу, достатню для висунення звинувачення конкретним організаторам та виконавцям згаданого злочину із числа керівників "Народного фронту Севастополь-Крим-Росія", - сказано в повідомленні.

"Лідеру структури В.Подьячему вручено повістку з’явитись 28 листопада цього року на допит, в ході якого йому буде пред’явлено звинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ст. 110 КК України, яка передбачає позбавлення волі на строк до 5 років", - додає прес-служба СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування