НСНУ придумає, як захистити людей від Тимошенко

Субота, 29 листопада 2008, 14:10

З’їзд "Народного Союзу Наша України" доручив політраді партії розробити детальну програму виходу з кризи, а народним депутатам – членам партії забезпечити її законодавче втілення.

Про це йдеться в резолюції про програму виходу з кризи, прийнятій на з'їзді в суботу.

"Прем’єр-міністр Тимошенко замість того, щоб захищати українців від наслідків кризи, 2 вересня зруйнувала демократичну коаліцію. Новостворена прокремлівська більшість ПР-БЮТ-КПУ схвалила цілу низку законів, які мали єдину мету: зруйнувати основи внутрішньої та зовнішньої політики держави, послабити її національну безпеку і розбалансувати систему державного управління", - йдеться в резолюції.

"Внаслідок цих авантюрних дій на економічну кризу наклалася політична криза, загостривши й без того складну фінансову та соціальну ситуацію в Україні", - вважає НСНУ.

Основні напрямки програми виходу з кризи, йдеться в резолюції, означені в указах президента від 24 жовтня та 17 листопада 2008 року і передбачають створення стабілізаційного фонду, запровадження валютних аукціонів, тимчасові обмеження імпорту та інше.

У програмі буде передбачено захист громадян похилого віку, людей, які втратили роботу, учителів та медиків, фермерів та селян, малого та середнього бізнесу, українських громадян, які втратили свою роботу за кордоном та повертаються в Україну.

НСНУ також наполягає на схваленні президентського пакету антикорупційних законів і вимагає "скасування ганебного інституту депутатської недоторканності як фактору, що впливає на загальний стан корумпованості у державі".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News