Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко продовжить керувати партією

Субота, 29 листопада 2008, 14:36

В’ячеслав Кириленко фактично керуватиме партією "Народний Союз Наша Україна", незважаючи на обрання головою партії президента Віктора Ющенка.

Про це сказав журналістам делегат з’їзду партії, народний депутат від НУ-НС Андрій Парубій, передає УНІАН.

За його словами, рішення про структуру керівних органів "Нашої України" буде прийматись на наступному етапі з’їзду партії.

Парубій наголосив, що Кириленко буде обраний або заступником голови партії, або головою ради партії.

"Президент України у своєму виступі зазначав, що надалі фактичне керівництво партією буде здійснюватись Кириленком, а власне його (Ющенка) роль буде швидше як ідейного лідера партії. Він зазначив, що тільки так має бути побудована технічна робота – Кириленко має бути фактичним, щоденним менеджером, управлінцем партії", - зазначив він.

Коментуючи питання, чому було прийнято рішення обрати головою партії президента, Парубій зауважив, що для НСНУ був дуже важливий момент чіткої ідентифікації приналежності до партії Ющенка.

Крім того, він повідомив, що у ході наступного етапу з’їзду відбудеться серйозна реорганізація керівних органів партії. Зокрема, рада партії буде суттєво скорочена. Також Парубій зазначив, що на сьогодні у раді партії присутні дуже багато людей, які фактично відійшли від самої партії.

Він також повідомив, що на найближчому засіданні фракції НУ-НС розглядатиметься питання про дисципліну у фракції. За словами Парубія, оцінка дій депутатів, які ігнорують рішення фракції, має бути більш жорсткою.

Водночас він зауважив, що жодних кадрових питань, у тому числі і питання кандидатури голови Верховної Ради в суботу на з’їзді "Нашої України" не обговорювалося. Також з’їзд партії не ухвалював жодних рішень щодо входження чи невходження у коаліцію з БЮТ або Партією регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування