Луценко запідозрив "1+1" у конвертації грошей

Неділя, 30 листопада 2008, 19:59

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє про можливу причетність телеканалу "1+1" до незаконної конвертації грошей через конвертаційний центр у Житомирі.

Про це він заявив під час ефіру на телеканалі "1+1" у неділю ввечері.

"Під час операції в Житомирі по знешкодженню конвертаційного центру, який отримує гроші за неіснуючі послуги і потім переводить їх у готівку, ми знайшли липневі платіжки каналу "1+1" на загальну суму 100 тисяч грн., які потім були через Приватбанк переведені в готівку", - повідомив міністр.

За його словами, фірма нібито надавала послуги за обладнання. "В нас є покази жінки, що вона за 200 доларів зробила липову фірму, в якої була тільки печатка, не було ніякого обладнання, майна і оренди", - додав Луценко.

"1+1" платить в конвертаційний центр, переводить гроші в готівку. В мене питання: хто з керівництва каналу стоїть за цією корупційною схемою?", - зазначив міністр.

Він також повідомив, що міліція зафіксувала намагання злочинців використати канал у власних інтересах через цикл передач "Жесть мундира".

"Я передаю телефонні розмови двох людей, один з яких підозрюється у вбивствах… Він домовляється, скільки тисяч баксів передати на "1+1", щоб зняти начальника УБОП, "нашого общего врага", - розповів Луценко.

"Це попередження, що вас можуть використовувати", - додав міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування