Тимошенко вже готує переділ крісел у Кабміні

Середа, 10 грудня 2008, 09:42

Найближчим часом можуть бути внесені зміни до складу уряду у зв`язку зі створенням у Верховній Раді нової коаліції, а також може бути прийнята програма дій Кабінету міністрів.

Про це у середу, відкриваючи засідання Кабміну, заявила прем`єр-міністр Юлія Тимошенко, повідомляє УНІАН.

Вона зазначила, що три фракції, які створили у вівторок коаліцію, домовилися про створення спеціальної антикризової команди, до якої увійдуть фахівці з усіх без винятку фракцій, оскільки, за її словами, "йдеться про об`єднання всього парламенту".

Ця антикризова команда має "довести до кінця розробку і прийняття вже в антикризовому контексті програми дій уряду".

"Я вірю, що зараз настав той момент, коли буде проголосована програма дій уряду, консолідована з Верховною Радою, стосовно подолання наслідків світової фінансової кризи для України", - сказала вона.

"Я думаю, що уряд консолідується з цією парламентською командою фахівців, і думаю, що найближчим часом ми зможемо посилити склад уряду новими людьми, які прийдуть працювати в уряд, і, я думаю, що найближчим часом ми зможемо призначити повноцінне керівництво Фонду держмайна і Антимонопольного комітету... Є надія, що країна запрацює", - сказала Тимошенко.

9 грудня, народні депутати обрали Литвина головою ВР. Після обрання Литвин оголосив про створення коаліції у складі фракцій "Наша Україна – Народна самооборона", Блоку Юлії Тимошенко і Блоку Литвина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування