Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Литвина чекають коаліцію "або дуже швидко, або ніколи"

Середа, 10 грудня 2008, 09:44

Депутат фракції Блоку Литвина Валерій Баранов підтверджує, що його колеги ще не підписували угоду про створення коаліції у складі "БЮТ, "НУ-НС" та Блоку Литвина, однак Володимир Литвин був уповноважений на її створення.

"Юридичний документ ще не був підписаний. І це дійсно так, тому що ми поки що ці підписи не ставили. Але ми уповноважили Володимира Михайловича, він нас збирав на те, щоб створювати коаліцію", - сказав він в ефірі Радіо "Свобода" у вівторок ввечері.

Баранов не зміг сказати, хто з боку "НУ-НС" давав згоду на створення коаліції трьох: "Я не вів перемови. Володимир Михайлович (Литвин вів)".

За його словами, "угоди як такої, документа не було". "Було зібрання нашої фракції, на якому ми уповноважили Володимира Михайловича, він попросив нашої згоди на участь у переговорах і на створення коаліції в такому форматі", - сказав Баранов.

На запитання, як довго можуть іти переговори з партнерами про утворення коаліції і коли може бути узгоджене це питання, депутат відповів: "Я думаю, що це відбудеться або дуже швидко, або ніколи".

"Я думаю, що завтра (у середу) це повинно статися, тому що наш представник (Олег) Зарубінський брав участь у підготовці такого документа сьогодні", - уточнив Баранов.

На запитання про те, чи Литвин має намір довести до логічного завершення справу попереднього спікера Арсенія Яценюка і впровадити особисте голосування депутатами на своєму робочому місці через обладнану сенсорами систему, Баранов сказав:

"Ви ж розумієте, що це питання не могло обговорюватися, тому що воно не є на сьогодні найголовнішим і найосновнішим. Після обрання Володимира Михайловича роботу ВР закінчила, і всі розійшлися. Тому, можливо, це питання і буде підніматися".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування