Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко з третьої спроби придумає показники для економіки?

Середа, 10 грудня 2008, 10:40

Кабінет Міністрів на засіданні в середу розгляне макроекономічні показники і концепцію Державного бюджету на 2009 рік.

Про це повідомила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, відкриваючи засідання уряду.

"Ми обговоримо поки що на рівні консультацій урядових концепцію бюджету на 2009 рік, що базується на нових макропоказниках, що, на жаль, продиктовані світовою фінансовою кризою і є не такими, якими ми хотіли б їх бачити у некризовий період", - сказала Тимошенко, повідомляє Ліга.net.

Глава уряду відзначила, що як макроекономічні показники, так і держбюджет на 2009 рік розглядаються в дуже складний період.

Кабінет Міністрів має намір найближчим часом завершити підготовку проекту держбюджету на 2009 рік і передати його на розгляд у Верховну Раду.

Також Тимошенко повідомила про необхідність внесення міністрами змін в антикризові закони, передані у Верховну Раду, у відповідності з ситуацією в економіці.

"Уряд має намір сьогодні розглянути весь антикризовий пакет законопроектів для того, щоб у найближчі дні внести їх на розгляд Верховної Ради ", - сказала вона.

Порядком денним засідання Кабміну на середу, 10 грудня, не передбачалось обговорення макропоказників і схвалення Державного бюджету на 2009 рік. Макропоказники для бюджету 2009 обговорюються вже три засідання Кабміну поспіль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування