Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українців залишать без жіночих журналів, а в "1+1" буде лише ТСН

Середа, 10 грудня 2008, 11:57

Після нового року буде закрита більшість власних проектів телеканалу "1+1", крім ТСН.

Про це в середу повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на джерела у колах телеканалу.

Зокрема, за даними видання, з 1 січня зникне "Сніданок з "1+1" і шоу "Я так думаю" з Ганною Безулик.

Також на самому ТСН відбудуться кадрові зміни, так піде ведуча Тетяна Кравченко, яка не дуже давно перейшла на телеканал з Першого Національного.

"Знаю, що про звільнення попередили Людмилу Добровольську, Ганну Безулик, В'ячеслава Піховшека, Олеся Терещенка", — повідомила репортер "1+1" Олеся Сакада-Островська, яку теж попросили піти.

У прес-службі "1+1" факт звільнення співробітників теж підтвердили. Однак, пояснили це не фінансовою крихою, а тим, що канал переходить на новий формат, який включає зміну облич.

"Ми проводимо планову оптимізацію структури компанії, щоб підвищити ефективність бізнесу", — говориться в офіційному коментарі каналу.

У прес-службі також зазначили, що з Добровольською, Мазур і Безулик "ведуться переговори про варіанти подальшого співробітництва, переговорний процес ще не завершено і говорити про якісь рішення поки зарано".

В той же час холдинг KP Media припиняє випуск жіночих україномовних журналів "Пані" і "Вона", повідомляє "Телекритика" з посиланням на власні джерела у компанії.

Головний редактор журналу "Вона" Оксана Согор підтвердила, що проекти припиняються.

"Це справді так. Але я сподіваюсь, що після завершення кризи ці видання виходитимуть", - сказала вона.

За її словами, журналісти, що працювали в цих проектах, не будуть звільнені: "Ми знайшли кожному місце в нашій компанії".

Раніше повідомлялося, що в зв’язку з кризою в деяких друкованих виданнях скорочують кількість шпальт. Деякі газети та журнали було закрито. Також в деяких ЗМІ відбулися скорочення персоналу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування