Охорона Ющенка затримала бабу Параску і здала міліції

Середа, 10 грудня 2008, 13:33

Співробітники Управління державної охорони затримали активістку Помаранчевої революції бабу Параску Королюк, яка намагалася разом із главою держави взяти учать у церемонії покладання квітів до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу.

Як повідомили УНІАН у Центрі громадських зв’язків Головного управління МВС України в місті Києві, після затримання Королюк доставили у Печерське райуправління міліції.

Надаючи міліції пояснення свого вчинку, Королюк зазначила, що напередодні церемонії покладання квітів їй зателефонували люди нібито від Ющенка і від його імені сказали, що вона повинна прийти до пам’ятника.

"Коли вона у визначений час прийшла до пам’ятника В.Чорноволу покласти квіти, то співробітники УДО не пропустили її, затримали і доставили до Печерського райупраівління міліції, де вона написала пояснення, після чого її відпустили", - зазначили в ЦГЗ.

У свою чергу, коментуючи це повідомлення, начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей зазначив, що "якщо й був такий факт", то співробітники УДО діяли відповідно до чинних інструкцій.

При цьому Гелетей пояснив, що присутність певних осіб у заходах за участі президента визначає Служба Державного протоколу і церемоніалу Секретаріату глави держави.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування