Регіони "оцінять" тих, хто підтримав Литвина

Середа, 10 грудня 2008, 14:35

Партія регіонів не переходила в опозицію у зв'язку з оголошенням спікером Володимиром Литвином про створення коаліції, оскільки вона і так знаходиться в опозиції.

Про це заявив перший заступник голови Верховної Ради Олександр Лавринович (Партія регіонів) в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у середу.

"За весь час існування цього складу Верховної Ради Партія регіонів була в опозиції, то куди ж вона повинна переходити", - сказав він, коментуючи повідомлення російських ЗМІ про нібито перехід Партії регіонів в опозицію.

Водночас, фракція Партії регіонів на засіданні в четвер дасть оцінку депутатам, які голосували у вівторок за обрання Литвина спікером.

"Фракція дасть оцінку тим трьом депутатам, які голосували за нового спікера", - заявила агентству заступник лідера фракції ПР Ганна Герман.

Вона нагадала, що це депутати Тарас Чорновіл, Василь Грицак і Юхим Звягільський.

Герман також зазначила, що на засіданні фракції будуть визначені першочергові питання, вирішення яких фракція має намір домагатися у Верховній Раді.

Як відомо, раніше Чорновіл вийшов із лав Партії регіонів, але залишився членом її фракції. Грицак же заявляв, що, залишаючись членом партії, буде голосувати на свій розсуд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News