БЮТ пропонує регіоналам дружбу замість мародерства

Середа, 10 грудня 2008, 15:47

БЮТ закликає Партію регіонів долучитися до роботи над антикризовими законами.

Про це заявив один з депутатів фракції Андрій Кожем'якін .

За його словами, затяжна політична криза в Україні, яка розвивалася на фоні глибокої світової фінансової кризи, вимагала від Блоку Юлії Тимошенко негайних переговорів зі всіма політичними силами, представленими у парламенті.

"Депутати НУНС, Блоку Литвина, Компартії і окремі представники Партії регіонів проголосували за поновлення роботи парламенту для подолання політичної та економічної кризи. Діючий парламент є запорукою стабілізації української економіки", - наголосив Кожем’якін.

Він висловив сподівання, що прогресивна частина депутатів від Партії регіонів долучиться до конструктивної роботи парламенту, зокрема і щодо ухвалення антикризових законопроектів.

"Чому цього не сталося до сих пір? Очевидно тому, що вище керівництво Партії регіонів керується власними амбіціями, не усвідомлюючи що криза несе загрозу незалежності України", - сказав Кожем’якін.

"Той, хто виступає під різними приводами проти рішучого вжиття антикризових заходів, той хто мародерствує під час народної трагедії, - не має політичного майбутнього", - наголосив Андрій Кожем’якін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування