Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко пролобіював Литвину десяток своїх ідей

Четвер, 11 грудня 2008, 10:57

Президент Віктор Ющенко виступає за якнайшвидший розгляд Верховною Радою тих законопроектів, які він вніс як невідкладні.

Про це він сказав на зустрічі з головою Ради Володимиром Литвином, повідомляють Українські новини.

"Хотів би, щоб парламент розглянув у невідкладному порядку близько десятка законопроектів, які внесені президентом як невідкладні", - сказав Ющенко.

На його думку, прийняття цих законопроектів є терміновим, тому що тривають незаконні захоплення землі й не проводиться реформа судоустрою.

Говорячи про незаконні захоплення землі й відомих йому випадках, Ющенко сказав, що він готовий ініціювати зняття депутатської недоторканності причетних до цього депутатів.

Президент також закликав Литвина не допустити перегляду зобов'язань України, які країна взяла на себе після вступу до Світової організації тогівлі, при прийнятті законопроектів з агропромислових питань і при розгляді експортної політики.

Як відомо, 21 листопада Ющенко запропонував Верховній Раді врегулювати розгляд судами правочинності актів, видаваних президентом, Верховною Радою й Кабінетом Міністрів.

24 жовтня Ющенко доручив Кабінету Міністрів ужити заходів з невідкладного скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування