Про шлюбну угоду коаліції можуть домовитися до вечора?

Четвер, 11 грудня 2008, 11:20

Депутат Верховної Ради, заступник голови фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Роман Зварич допускає узгодження коаліційної угоди із фракціями Блоку Юлії Тимошенко й Блоку Литвина в четвер.

Про це він сказав журналістам, повідомляють Українські новини.

"Я думаю, що не виключено, що ми могли б дійти до згоди (за коаліційною згодою) до кінця сьогоднішнього дня", - сказав він.

З його слів, НУНС підготував свої пропозиції до такої угоди обсягом 4 сторінки.
При цьому він зазначив, що 3/4 пропозицій становить економічна частина й заходи щодо виходу з фінансової кризи.

У той же час, у  БЮТ сподіваються, що депутати НУ-НС у п’ятницю підпишуть коаліційну угоду.

Як повідомив перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін, у четвер о 12.00 представники 3-х фракцій, які сформували більшість, – БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина – продовжать обговорення пропозицій щодо коаліційної угоди.

За словами Кожем’якіна, в обговорюваному варіанті пропозиції "немає нічого нового", і він практично не відрізняється від старого документа.

"Ми її (коаліційну угоду) зараз доопрацюємо, виконаємо цю формальність, і я думаю, що завтра фракція НУ-НС підпише документ", - сказав Кожем’якін, повідомляє УНІАН.

Як відомо, депутат Верховної Ради, член фракції НУНС Ксенія Ляпіна вважає за необхідне підписання коаліційної угоди між НУНС, фракціями БЮТ і БЛ до 15 грудня.

На сьогодні НУНС працює над текстом коаліційної угоди.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування