Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвину віддадуть крісла Вінського і Данилишина?

Четвер, 11 грудня 2008, 13:34

Після підписання коаліційної угоди в уряді можуть замінити міністра транспорту і міністра економіки.

Про це повідомив народний депутат від НУНС Олександр Омельченко, інформує Ліга.net.

Зокрема, Омельченко підкреслив: "Якщо представники БЮТ мають намір передати кілька посад у міністерствах і державних комітетах представникам Блоку Литвина, то наша політична сила не буде виступати проти такого рішення. Це нормальна ситуація".

За його словами, на сьогодні в уряді "близькі до вакансії посади двох міністрів" - транспорту (займає Йосип Вінський) і економіки (зараз Богдан Данилишин ).

"Незаповненою є посада глави Антимонопольного комітету... Думаю, що і питання посади глави Фонду державного майна залишається також відкритим", - додав народний депутат.

"Резерв в уряду є і, сподіваюся, до кінця цього року він буде заповнений", - сказав Омельченко.

Коментуючи процес створення коаліції, депутат відзначив, що мінімум 230 підписів від трьох фракцій будуть зібрані в найближчі два дні.

У середу, відкриваючи засідання уряду, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко зізналася, що в найближчі дні Кабмін підсилиться новими людьми. Кадрові зміни зачеплять також Фонд держмайна й Антимонопольний комітет.

Кадрові пропозиції уряду, у тому числі по голові Фонду держмайна і главі Антимонопольного комітету, Верховна Рада мала намір розглянути сьогодні. Однак до порядку денного роботи парламенту на 11 грудня ці питання не були внесені.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування