ЯНУКОВИЧ ДАВ ТИМОШЕНКО 100 ДНІВ. ПОТІМ ВІН ВИВЕДЕ НАРОД

Четвер, 11 грудня 2008, 15:41

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович дав чинній владі сто днів.

Якщо після закінчення цього терміну влада не наведе порядок, "регіонали" виведуть людей на вулиці, заявив він, відкриваючи засідання опозиційного уряду у четвер, повідомляє Ліга.net.

Янукович відзначив, що нинішня парламентська більшість ігнорує антикризові пропозиції Партії регіонів.

"Нас знову намагаються з цього процесу, як кажуть, виключити. Що ми будемо робити? Я пропоную так: якщо влада в черговий раз бере на себе відповідальність і не хоче прислухатися до нас, ми дамо їй термін. Якщо вона за цей термін не наведе порядок, - а цей термін може бути не більше, ніж сто днів, - через сто днів ми піднімемо всю країну. Такою буде наша відповідь", - підкреслив він.

У середу у своїй офіційній заяві Партія регіонів заявила, що знову відновлена коаліція не зможе поліпшити ситуацію в країні.

"Регіонали" попередили, що рішуче відходять від цієї кампанії, оскільки Україна повинна позбутися від популістів при владі. "Повинна бути сформована команда керівників, висококласних менеджерів, що знають і вміють діяти швидко, ефективно, які мають досвід виведення держави з кризи", - говориться в заяві партії.

Раніше, у вівторок головою парламенту було обрано Володимира Литвина і оголошено про створення коаліції трьох.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування