Грицак і Звягільський пообіцяли слухатися Регіонів. А Чорновола відпустили

Четвер, 11 грудня 2008, 15:50

Депутати від Партії регіонів Юхим Звягільський і Василь Грицак на засіданні Політради партії у четвер дали обіцянку при подальших голосуваннях у Верховній Раді дотримуватися позиції фракції.

Про це журналістам повідомила депутат фракції ПР Ганна Герман, уточнивши, що на засіданні розглядалося питання голосування цих народних депутатів за обрання Володимира Литвина головою ВР, повідомляє УНІАН.

"І Звягільський, і Грицак дали слово, що вони голосуватимуть так, як вирішує фракція, і не відступатимуть від рішення фракції. Після рішення фракції вони голосуватимуть так, як голосує вся фракція", - сказала Герман.

Як відомо, 9 грудня лідера фракції однойменного блоку Володимира Литвина було обрано головою Верховної Ради.

За таке рішення проголосували 244 народних депутати з 422, зареєстрованих у залі. Зокрема, "за" проголосували 154 депутати з фракції БЮТ, 40 депутатів фракції НУ-НС, 27 – КПУ, 20 – Блоку Литвина і три депутати з фракції Партії регіонів – Тарас Чорновіл, Василь Грицак і Юхим Звягільський.

Чорновіл ще 2 жовтня заявив про намір вийти з Партії регіонів. У четвер, 11 грудня, Політрада Партії регіонів задовольнила його заяву про вихід із партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News