БЮТівець грозиться потягнути СБУ до суду

Четвер, 11 грудня 2008, 17:26

Депутат від БЮТ Костянтин Бондарєв не виключає судового позову до СБУ у зв'язку з заявою про спробу його втручання в роботу слідчо-оперативної групи з розслідування справи про незаконне відшкодування ПДВ.

"Усе, що каже СБУ,... м'яко кажучи, не відбиває дійсності. Усе, що говорилося щодо мене на цьому тижні - це абсолютна неправда", - сказав Бондарєв в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Депутат категорично спростував свою причетність до роботи підприємства, на якому співробітники СБУ проводили слідчі дії.

"З приводу мого безпосереднього відношення до цих підприємств. Ну, це повна маячня і наклеп, за якого пані Остапенко (керівник прес-центру СБУ) буде відповідати й у суді в тому числі", - сказав він.

"Я не маю жодного стосунку ні до яких підприємств, юридичних осіб, які працюють там, у зоні діяльності цієї митниці (будинок, у якому працювала слідча група СБУ), або в Бородянці взагалі, і вже, тим більше, до процесів відмивання якихось грошей, або незаконного відшкодування ПДВ на 50 млн. грн., от за це треба буде теж відповісти в суді", - додав депутат.

Раніше Остапенко повідомила, що Бондарєв намагався втрутитися в роботу слідчо-оперативної групи під час проведення слідчих дій у рамках розслідування справи про незаконне відшкодування ПДВ на суму більше 50 млн. грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування