ТИМОШЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО СЛУХАЄТЬСЯ ПОРАД СОРОСА

П'ятниця, 12 грудня 2008, 16:15

Уряд намагається втілювати у законах і постановах поради Джорджа Сороса, які він дав прем’єру Юлії Тимошенко під час особистої неанонсованої зустрічі.

Про це в п’ятницю заявила сама Тимошенко на брифінгу.

"Всі поради, які він (Сорос) дав, сьогодні втілюються і в закони, і постанови уряду. Вони є публічними, і ви можете з ними ознайомитись в усіх рішеннях, які сьогодні приймаються, щоб запобігати фінансово-економічній кризі", - сказала Тимошенко.

Вона також наголосила, що зустріч з Соросом не була таємною.

"Я не роблю ніяких таємниць зі своїх зустрічей. Просто не на кожну зустріч запрошую пресу. Просто не хочеться так часто вас перевантажувати роботою", - сказала Тимошенко.

"Така зустріч відбулася. Вона була навколо обговорення питань, пов’язаних з протидією фінансово-економічній кризі, з певною співпрацею з міжнародними світовими фінансовими організаціями", - сказала вона.

Відповідаючи на питання, чому уряд без тендеру залучив американську компанію BlackStone, що коштує країні 3,5 млн євро гонорару і по 1 млн євро щомісяця, Тимошенко відповіла: "Я вважаю, що радники обрані правильно, строго згідно із існуючим законодавством".

"Усі процедури, які передбачені діючим законодавством і постановами уряду, були дотримані. Якщо потрібно дати додаткові правові довідки на цю тему, ми готові їх надати "Українській правді", - зазначила Тимошенко.

"Ми залучили найкращих радників, яких ми вважали за потрібне запросити. Це є Credit Suisse – банк, який консультував Великобританію, консультував Казахстан і має великий досвід роботи в цій сфері. Компанія BlackStone дуже високо оцінена, в тому числі і керівництвом МВФ", - додала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування