НУ-НС взяла паузу до понеділка. Думатимуть над портфелями?

П'ятниця, 12 грудня 2008, 16:52

На засіданні фракції НУ-НС було вирішено продовжити роботу над напрацюванням тексту коаліційної угоди до 15 грудня.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби НУ-НС.

15 грудня відбудеться засідання фракції, під час якого депутати планують обговорити проект угоди про створення коаліції у складі НУНС, БЮТ та Блоку Литвина та визначитися щодо її підписання.

“Остаточної версії коаліційної угоди ще немає. Сьогодні на своєму засіданні фракція “НУ-НС” не ухвалювала жодного рішення щодо “коаліції трьох” і вирішила продовжити переговорний процес та провести в понеділок наступне засідання фракції з приводу стану підготовки коаліційної угоди”, - сказала “нашоукраїнка” Ксенія Ляпіна.

За її словами, “змістовна частина коаліційної угоди вже опрацьована, залишилась друга частина щодо регламенту роботи коаліції і розподіл сфер відповідальності".

"Отже другий етап ми присвятили обговоренню формату коаліції”. “Зараз треба попрацювати над положеннями щодо розподілу сфер відповідальності”, - зауважила Ляпіна наголосивши, що “запропонована угода до її опрацювання носила декларативний характер”.

“Наразі основні положення, прописані в коаліційній угоді, доопрацьовані і узгоджені. Тобто узгоджено і опрацьовано майже дев’яносто відсотків тексту угоди. Це, в першу чергу пункти щодо антикризових заходів, заходи по порятунку економіки країни, заходи для розвитку обороноздатності. Перший етап пройдено, робота над текстом коаліційної угоди триває”, - сказала Ляпіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування