Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пастор Черновецького каже, що в банку Нігерії він просто гість

П'ятниця, 12 грудня 2008, 19:32

Старший пастор "Посольства Божого" Сандей Аделаджа спростував інформацію про відкриття ним банка в Нігерії.

Про це повідомляє газета Київради "Хрещатик" з посиланням на прес-службу церкви "Посольство Боже".

У повідомленні йдеться, що Аделаджа відвідав Нігерію "з низкою офіційних візитів" і виступав там на церемонії відкриття організації "GS Microfinance Bank Limited".

Аделаджа стверджує, що "хоча у назві присутнє англійське слово "bank", але вона не розкриває поняття "банківської установи" в нашому звичному розумінні".

"Я не відкривав жодного банку в Нігерії і не маю до жодного відношення до нігерійських банок (так в оригіналі – УП)", - заявив Аделаджа.

"Проте як всесвітньо відомого духовного лідера мене запрошують брати участь у багатьох міжнародних організаціях і програмах як члена ради директорів (ради спостерігачів), так і сталося з цією організацією", - сказав пастор.

"Сьогодні через істерію в ЗМІ можна будь-яку подію або дію надати як звинувачення і понавішувати ярликів "ворога народу". Мені як світовому духовному лідерові ці звинувачення просто смішні", - заявив він.

"Але обурює, що ви дозволяєте спекулювати на почуттях і довірі простих людей. Я вважаю, що такі статті дуже яскраво показують заангажованість ЗМІ, які працюють на користь окремих осіб і за певним замовленням", - обурився Аделаджа.

Пастор зазначив: "Сьогодні я зайнятий тільки тим, що молюся і пощусь за Україну, а не беру участь у фінансовій діяльності, як українські політики".

Раніше повідомлялося, що незадовго до арешту керівників компанії "Кінгз Кепітал" Аделаджа відкрив у Нігерії банк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування