Гарячу воду обіцяють не раніше вівторка, газ відновили

Неділя, 14 грудня 2008, 13:04

АК "Київенерго" розпочала поновлення гарячого водопостачання в столиці, оскільки ДК "Газ України" підвищило тиск газу на київських ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6.

Як повідомляє прес-служба компанії, процес підключення гарячого водопостачання розпочався 14 грудня о 8 годині. Згідно технологічного процесу з моменту підвищення тиску газу на ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6 фахівцям "Київенерго" на відновлення гарячого водопостачання знадобиться не менше ніж дві доби.

"Київенерго" зазначає, що у встановленому законодавством порядку виконає перерахунок споживання гарячої води всім споживачам, із якими має прямі договори.

Водночас прес-служба уряду повідомляє, що після втручання прем'єр-міністра Юлії Тимошенко відновлено теплопостачання та подачу гарячої води в квартири мешканців столиці. "Сьогодні кияни вже отримують ці послуги", - стверджує прес-служба.

Разом з тим, на Лісовому масиві Києва, який зранку 14 грудня залишився без блакитного палива, газопостачання відновлено на 100%.

Як повідомляє прес-служба "Київгазу", Лісовий масив столиці залишився без газу через зниження тиску блакитного палива в мережі.

У повідомленні зазначається, що в умовах зниження температури теплоносієм в системі опалення та через відсутність гарячої води мешканці опалювали приміщення та гріли воду на газових плитах.

"Система газопостачання району не розрахована на таке збільшене споживання блакитного палива, тому й відбулося зниження тиску газу в мережі, як наслідок, спрацювали запірно запобіжні клапани на газорозподільних пунктах (ГРП)", - зазначає "Київгаз".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування