Люди Черновецького прийшли до Тимошенко за водою

Понеділок, 15 грудня 2008, 10:34

Біля Кабінету міністрів у понеділок проходить пікет прихильників мера Києва Леоніда Черновецького з вимогою відновити киянам теплопостачання і гаряче водопостачання.

За оцінками кореспондента агентства "Інтерфакс-Україна", в акції беруть участь кілька сотень осіб.

Учасники акції тримають у руках прапори Блоку Леоніда Черновецького, а також через гучномовець вони вимагають від Кабінету міністрів і прем'єр-міністра Юлії Тимошенко відновити киянам теплопостачання і гаряче водопостачання.

Як повідомлялося, у Києві з п'ятниці, 12 грудня, майже в більшій частині житлових будинків була відключена гаряча вода. АК "Київенерго" заявляє, що це пов'язано зі зниженням газопостачань, оскільки "Київенерго" має заборгованість за спожитий газ у сумі 380 млн. грн.

АК "Київенерго" вказує на те, що Київміськадміністрація відмовляється відшкодовувати компанії різницю між чинними тарифами і собівартістю послуг.

Голова правління національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз Україна" Олег Дубина розпорядився відновити подачу газу для підприємств житлово-комунального господарства Києва в суботу ввечері, повідомила прес-служба компанії.

За словами Дубини, міська державна адміністрація дотепер не перерахувала ні копійки за накопичені борги за спожитий газ.

Однак, підкреслив він, кияни, у першу чергу діти і люди літнього віку, не повинні страждати через недбалість столичної влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...