ІЗ СЕРЕДИ РЕГІОНАЛИ ВЛАШТУЮТЬ ТИМОШЕНКО МАСОВІ СТРАЙКИ

Понеділок, 15 грудня 2008, 11:44

У Партії регіонів попереджають, що із середи в країні почнуться масові страйки.

Про це він заявив під час засідання погоджувальної ради народний депутат Олександр Єфремов, повідомляє прес-служба партії з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Єфремов відзначив, що такі виступи викликані погіршенням економічної ситуації в Україні і нездатністю влади вирішити ці проблеми.

За його словами, акції протесту будуть організовані профспілками.

У зв'язку з цим Олександр Єфремов підкреслив, що необхідно вимагати від уряду якщо не антикризову програму, то програму соціально-економічного розвитку, а також проект держбюджету на 2009 рік.

Також фракція Партії регіонів у Верховній Раді виступає за звіт Кабінету Міністрів і Національного банку в парламенті щодо фінансово-економічної ситуації на пленарному тижні 16-19 грудня.

"Ми минулого тижня домовлялися, що заслухаємо в парламенті звіт уряду і звіт Національного банку. Ми вважаємо, що в ситуації, що склалася в державі, особливо у фінансовій сфері, 2/3 провини лежить на уряді і 1/3 - лежить на Національному банку. Тому ми пропонуємо заслухати їх звіт спільно", - сказав він, повідомляють Українські новини.

Єфремов підкреслив, що Кабмін дотепер не вніс у Раду остаточний проект державного бюджету на 2009 рік, а також проект програми соціально-економічного розвитку на майбутній рік.

Члени ПР вважають, що проект бюджету має містити в собі антикризові заходи, а програма соціально-економічного розвитку повинна носити характер антикризового пакету.

Єфремов також виступив із пропозицією про заслуховування Радою на пленарному тижні 23-26 грудня звітів усіх слідчих комісій, що створені в парламенті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування