Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НУ-НС" позбавиться Вакарчука, щоб не заважав коаліції

Понеділок, 15 грудня 2008, 20:00

Фракція "НУ-НС" має намір у вівторок розглянути питання про зняття депутатських повноважень зі Святослава Вакарчука, щоб таким чином отримати більшість голосів на підтримку проекту коаліційної угоди між БЮТ, "НУ-НС" та Блоком Литвина.

Так член фракції "НУ-НС" Олесь Доній прокоментував інформацію про відсутність необхідної кількості голосів на підтримку коаліційної угоди.

"На цей момент до "НУ-НС" входить 72 депутати. Нагадаю, що Святослав Вакарчук вже близько 2 місяців тому написав заяву про те, що він не хоче більше бути депутатом, тому його голос рахується, що він не "за" (коаліційну угоду)", - сказав Доній.

"Наскільки я знаю, на фракції була домовленість консенсусом про те, що у вівторок буде вирішено питання про зняття з нього депутатських повноважень", - заявив він в ефірі програми "Шустер Live" на телеканалі "Україна".

Доній зазначив, що таким чином "автоматично буде більшість голосів за підписання коаліційної угоди і делегування (повноважень), про це також сьогодні говорили, одному з заступників (лідера фракції), зокрема, називалось прізвище Тарасюка, підписати коаліційну угоду".

Як відомо, у понеділок на засіданні фракції "НУ-НС" за підтримку проекту коаліційної угоди проголосували 36 депутатів при необхідних 37.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування