Через Черновецького кияни знову можуть залишитись без тепла

Вівторок, 16 грудня 2008, 18:07

Київська міська державна адміністрація досі не розпочала розрахунки по заборгованостям за газ.

Про це йдеться в повідомленні, яке поширила прес-служба "Нафтогазу".

"Київський мер Леонід Черновецький так і не дотримав своєї обіцянки почати розрахунки за газ, даної в ефірі телеканалу "Україна" ввечері в п’ятницю, 12 грудня", - йдеться в повідомленні.

НАК заявляє, що "невиплати найближчим часом боргів за поставлений газ можуть призвести до проблем із постачанням газу".

В повідомленні наголошується, що "заборгованість АЕК "Київенерго" перед ДК "Газ України" за спожитий газ складає 414 млн. грн".

"Ситуація, яка склалася з теплопостачанням в деяких районах Києва, пов’язана з безвідповідальністю керівництва КМДА та Черновецького", - зазначили у компанії.

"Нафтогаз" заявляє, що КМДА накопичила "величезні борги перед ДК "Газ України" незважаючи на те, що кияни своєчасно оплачують житлово-комунальні послуги".

На думку "Нафтогазу", "це демонструє, яка справжня ціна розповідей київського мера про турботу про простих громадян".

"Керівництво "Нафтогазу" вимагає від Черновецького припинити брудні спекуляції, від яких страждають кияни та громадяни, які відвідують бюджетні установи – школи, дитсадки, лікарні, та виконати зобов’язання перед мешканцями столиці", - йдеться в повідомленні.

Крім того, НАК зазначила, що "відновлення тепло- та газопостачання у столиці відбулося завдяки втручанню уряду і особисто прем’єра Юлії Тимошенко, яка наказала включити газ попри невирішені питання із заборгованості".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...