Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич думає, як вийти з партії Ющенка

Середа, 17 грудня 2008, 10:24

Депутат Верховної Ради, член фракції від НУНС Роман Зварич розглядає можливість виходу з партії "Народний Союз "Наша Україна".

Про це він сказав журналістам, повідомляють Українські новини.

"Я дійсно маю такі міркування. Остаточне рішення я буду приймати після зустрічі з головою нашої партії (президентом Віктором Ющенком)", - сказав він, відповідаючи на запитання журналістів, чи має намір він вийти з партії.

При цьому він не пояснив причин, з яких він може вийти із НСНУ.

Крім цього, він повідомив, що виступав за входження НУНС до коаліції із фракціями Блоку Юлії Тимошенко й Блоку Литвина.

"Якби ви мені поставили питання, на яке я зараз уже можу відповісти, тому що я вже не заступник голови фракції й не входжу до системи координат президента, чи підтримував я входження до коаліції? Так, підтримував, я вважав, що це було б єдиним відповідальним кроком на тім етапі", - сказав він.

Також Зварич сказав, що на зустрічі з Ющенком він планує обговорити ситуацію в партії й політику Ющенка з кадрових питань.

Як відомо, у вівторок фракції БЮТ, Блоку Литвина та НУНС утворили коаліцію. Від НУНС на коаліцію погодились 37 депутатів з 72. Лідер фракції В'ячеслав Кириленко та один з заступників Роман Зварич склали свої повноваження.

Таким чином, нова коаліція має 212 голосів замість необхідних 226.

Водночас заступник голови фракції Борис Тарасюк сподівається, що вдасться обрати нове керівництво фракції, яке зможе її консолідувати.

Зварич вважає, що Ющенко сумнівається в ефективній роботі коаліції фракцій БЮТ-НУНС-БЛ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування