Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Три депутати від БЮТ потрапили в аварію через обгін

Середа, 17 грудня 2008, 11:30

Троє депутатів кримського парламенту від БЮТ постраждали в результаті ДТП у вівторок ввечері в Криму.

Травмовано керівника фракції парламенту Криму БЮТ Тетяну Звєрєву, депутатів Юрія Могаричева і Валерія Бєлозьорова, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За інформацією головного управління МНС України в Криму, аварія сталася на автодорозі Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта в районі села Перевальне.

Автомобіль, в якому їхали депутати, "Мітсубісі аутлендер" при виконанні обгону іншого автомобіля МАЗ 53366 вчинив зіткнення з автомобілем "Сканія" 112 М.

Після цього автомобіль з депутатами зіштовхнувся з МАЗом. Травмованих депутатів госпіталізували.

У Звєрєвої, за повідомленням ГУ МНС, діагноз "перелом кісток тазу, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, різані рани обличчя, забиття плеча".

У Могаричева - "закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематома чола і потиличної області, рвана рана лівої надбрівної дуги".

У Бєлозьорова - "закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематома чола, забиття обличчя і грудної клітини".

Міністр охорони здоров'я Криму Сергій Донич заявив, що життю депутатів нічого не загрожує.

За його словами, стан здоров'я Могаричева і Бєлозьорова легший, ніж у Звєрєвої. Наразі депутати знаходяться у кількох лікарнях Сімферополя.

Зокрема, Звєрєва в шостій міській лікарні Сімферополя. Їй вправлено вивих стегна. Крім того, у неї також заламане плече, забиття головного мозку.

За словами міністра, Могаричев і Бєлозьоров зможуть швидко поправитися протягом трьох тижнів. Водночас, оскільки Звєрєва одержала більш тяжкі травми, то вона одужуватиме не один місяць.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...