Тимошенко почне здавати несвященних корів зі свого уряду

Середа, 17 грудня 2008, 15:30

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко констатує, що в Кабінеті міністрів будуть проходити ротації в зв'язку зі створенням коаліції у Верховній Раді.

"Ротації в уряді, безумовно, будуть. Був час брати на себе зобов'язання, і прийшов час звітувати по цих зобов'язаннях. Я завжди захищаю свій уряд, але священних недоторканних корів там не було, немає і не буде", - заявила прем'єр в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у середу.

Відповідаючи на питання про принципи формування урядової команди, зокрема, чи збережуться квоти фракції по числу депутатів, Тимошенко сказала:

"При формуванні коаліції після позачергових виборів 2007 року уряд формувався в пропорції 50 на 50 нашою політичною силою (БЮТ) і блоком НУ-НС, навіть не звертаючи уваги на те, що ми набрали вдвічі більше голосів. Для нас погоджена робота професійної команди, робота на результат - головний принцип. Сьогодні цей принцип став ще актуальнішим".

На її переконання, тільки погоджена робота високопрофесійної команди здатна створити "раціональне чудо".

"У нас немає часу на порожні політичні дискусії. Тому розраховуємо на справжніх професіоналів. І не має значення, до якої політичної сили вони сьогодні належать", - підкреслила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування