Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко ухвалила собі програму

Середа, 17 грудня 2008, 16:16

Уряд на засіданні у середу розглянув та ухвалив за основу проект Програми діяльності Кабінету міністрів у кризовий та посткризовий періоди.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, проект програми враховує положення коаліційної угоди та актуальні завдання уряду, визначені програмою діяльності "Український прорив: для людей, а не політиків".

Програма враховує пропозиції та зауваження міністерств та відомств, центральних органів виконавчої влади, а також перелік інфраструктурних проектів, реалізація яких має бути спрямована на досягнення програмних цілей.

За повідомленням, в програмі доопрацьовано розділ "Україна і світ", а також інші розділи програми в частині європейської інтеграції та міжнародного співробітництва.

Також документ доповнено переліком законопроектів і переліком інвестиційних та інноваційних проектів, спрямованих на виконання програми, та розділом щодо впливу світової кризи на економіку України.

Своїми першочерговими програмними завданнями уряд визначив: досягнення макроекономічної стабілізації; оздоровлення і відновлення нормального функціонування фінансових ринків України, а також відновлення довіри до банківської системи; мінімізацію негативних соціальних наслідків через проведення виваженої та відповідальної соціальної політики; посилення економічної активності та відновлення економічного зростання.

Серед програмних завдань та заходів, орієнтованих на середньострокову перспективу (2010-2012 роки): забезпечення фундаментальних передумов посткризового розвитку України; зняття інфраструктурних обмежень розвитку; підвищення технологічного рівня індустріального виробництва; створення сучасного агропромислового комплексу тощо.

Проект програми діяльності уряду в кризовий та посткризовий періоди протягом тижня буде доопрацьовано та винесено на затвердження на позачергове засідання уряду, яке відбудеться в суботу, 20 грудня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
18:36
Суд зупинив ліцензію "Нафтогазу" на розподіл газу на Черкащині: компанія подала апеляцію
18:23
ППО, артилерія, далекобійна зброя: Зеленський на "Рамштайні" назвав потреби України
18:16
Сили оборони Півдня: Ворог після довгої паузи вивів ракетоносії в Чорне море
18:13
Менше 2 місяців на посту: Зеленський перевів командувача сил підтримки ЗСУ на іншу посаду
18:05
2,5-метрова сітка замість краєвиду Фудзі: в Японії борються з туристами-порушниками
17:47
НБУ знизив тарифи на видачу готівки
17:16
Торік на утримання Чорнобильської зони відчуження витратили менше коштів, ніж планували
17:14
Неонатальна допомога малюкам: хто може скористатися та де надають такі послуги
17:07
"Радіо Свобода": українська розвідка здійснила кібератаку на сервіси партії "Єдина Росія"
17:00
Сума вкладів українців у банках у березні зросла на 20 мільярдів – Фонд гарантування
Усі новини...