Тимошенко вмовлятиме кожного незгодного особисто

Середа, 17 грудня 2008, 16:59

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко готова відкинути всі розбіжності з учасниками коаліції заради подолання наслідків світової економічної кризи і зустрічатися з кожним депутатом з коаліційних фракцій для узгодження позицій.

Про це вона заявила в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Не секрет, що кожен учасник коаліції має свою точку зору на багато процесів як усередині країни, так і в міжнародній політиці. Але ми виявили добру волю і відповідальність, щоб узяти на свої плечі вирішення тих проблем, із якими сьогодні зіткнулася країна", - сказала Тимошенко.

"Які не були серед нас робочі розбіжності, ми відкинемо їх заради подолання наслідків глобальної світової економічної кризи. Жодна розбіжність не варта того, щоб кинути державу на вівтар особистих політичних амбіцій", - наголосила вона.

"Якщо буде необхідно, я зустрінуся з кожним депутатом із трьох фракцій коаліції і узгоджу з ними усе до останньої коми і крапки", - пообіцяла прем'єр.

Тимошенко упевнена: "З парламентською кризою в Україні покінчено".

"Створення коаліції - це, власне, і є кінець політичної кризи. Ми зупинилися за крок до прірви, і я особисто нікому не дам штовхнути країну і парламент у безодню хаосу", - запевнила вона.

Водночас, прем'єр зазначила, що Україна залучена у світову кризу.

"Я не обіцятиму, що буде легко і прямо. Сьогодні криза охопила весь світ, і ми теж залучені в ці процеси", - сказала вона.

"Але я знаю, що уряд і країна мають потенціал, мають волю і можливості, щоб через терни вийти на стабілізацію ситуації. Це буде зробити важко, дуже важко. Але я особисто і моя команда працюємо для цього кожну мить", - заявила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...