Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк буде збирати гроші на партію sмsками

Середа, 17 грудня 2008, 19:12

Арсеній Яценюк не виключає, що буде збирати гроші на свою майбутню партію за допомогою sms.

Про це він заявив в інтерв'ю журналові "Профіль", що вийде в четвер.

"Узагалі ж партію можна будувати двома способами. Стандартним українським, тобто організувати партію, вийти на з'їзд із гаслом: "Хочу бути вождем, а ви, якщо хочете, підносьте патрони". Або нестандартно, але як в усьому світі, коли партія починається знизу", - відзначив Яценюк.

Політик запевнив, що не буде робити покупні з'їзди, покупні політичні акції, користуватися послугами покупних політаналітиків.

"Якщо люди хочуть займатися політикою, усе, що я зроблю, – куплю оргтехніку, комунікаційні засоби, дам гроші на утримання маленького офісу. Тобто перше і головне – самооплатність", - сказав він.

"Також я запущу проект по громадському фінансуванню, починаючи від sms. В Україні зібрали $10 млн. через sms на запобігання наслідків стихійного лиха. Ідея така: якщо ви підтримуєте політика – підтримайте фінансово. Так, до речі, пройшли вибори Барака Обами в США. Сподіваюся, що питання фінансування вирішиться без олігархів", - поділився планами Яценюк.

Він спростував інформацію про бажання фінансувати його партію з боку Дмитра Фірташа.

"Відповідно до українського законодавства кожен може внести гроші на фінансування партії. Що стосується Фірташа, з ним я не мав жодної розмови на цей рахунок", - заявив Яценюк.

Він також додав, що чіткої домовленості (про фінансування) ні з ким немає.

"Парадокс у тім, що мені сьогодні грошей не треба, я справляюся сам, я, до речі, офіційний гривневий мільйонер. Я самостійно починаю цей процес, а потім, якщо хтось захоче брати участь у фінансуванні, – будь ласка – цей процес буде максимально прозорим", - заявив Яценюк.

На питання, кого з політичних фігур він хотів би бачити у своєму проекті, молодий політик відповів: "Я проводжу багато переговорів, і багато людей мені імпонують у цьому питанні. Але жодних остаточних обопільних рішень ще не озвучено".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування