Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Декого в Кабміні пустять "під ніж", та Луценко залишиться?

Четвер, 18 грудня 2008, 10:16

Уже наступного тижня склад уряду буде оновлений, з огляду на зміни складу коаліції, заявив депутат від Блоку Литвина Олег Зарубінський.

За словами бютівця Андрія Кожем’якіна, можуть бути відправлені у відставку міністри-нашоукраїнці, які пішли проти нової коаліції, пише "Сегодня".

Швидше за все, говориться в статті, - міністр юстиції Микола Оніщук, голова МНС Володимир Шандра і міністр культури – Василь Вовкун.

"Під ніж також можуть піти міністр у справах молоді й спорту Юрій Павленко, охорони здоров'я Князевич, віце-прем'єр Васюник (але ці під сумнівом). Точно залишиться Юрій Луценко", - пише видання.

Також у квоті протимошенківської частини "НУ-НС", за попередніми даними, збережеться Мінкульт і Антимонопольний комітет.

"Але ніхто з прихильників коаліції в уряд не піде, - сказав один із депутатів, наближених до Луценка. - Інакше ми втратимо більшість у фракції".

Між тим, у вівторок вже отримали владні посади люди Володимира Литвина.

Так, новим начальником "Укрзалізниці" за пропозицією його блоку став Михайло Костюк. А головою Держкомрезерву замість Михайла Поживанова призначили Сергія Ганжу.

За інформацією джерела з оточення Поживанова, Ганжу призначили за квотою Литвина, а сам Поживанов стане заступником міністра економіки.

Джерело додало, що у вівторок затвердили і нового голову Держкомзему – ним став Олег Кулініч – ще одна креатура спікера: виходець із Харкова, який раніше був заступником гендиректора держконцерну "Укратомпром".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування