Герасим’юк готова відповідати за те, що ослухалась Ющенка

Четвер, 18 грудня 2008, 11:43

Депутат від НУНС Ольга Герасим'юк, яка підтримала створення коаліції, не збирається виходити з партії Наша Україна і чекатиме на рішення з'їзду.

Про це вона заявила "Українській правді", коментуючи слова президента про те, що зїзд має виключити депутатів, які підтримали коаліцію з БЮТ, з партії ат зі списків депутатів.

"Виходити з партії я не збираюся, хоча в мене був, особливо останнім часом, настрій таке зробити", - заявила Герасим’юк.

"Нехай на з'їзді мене публічно виключать з партії за те, що я підписалась за створення демократичної коаліції. Хай в демократичний спосіб мене виключать", - додала вона.

Герасим’юк також додала, що рішення з'їзду про не вступ до БЮТ, про яке говорить президент, не було.

Відповідаючи на питання, чи, на її думку, підтримають таке рішення її однопартійці, Герасим'юк сказала:

"Я не буду випробувати одно партійців. Але б хотіла, щоб з'їзд публічно обговорив це питання. Мені немає за що червоніти. Я залишаю це питання на розсуд одно партійців цієї великої, багатостраждальної і єдиної демократичної партії", - сказала вона.

Водночас Герасим’юк додала, що отримала вже багато дзвінків на свою підтримку. "Члени партії стривожені ситуацією", - додала вона.

Герасим’юк додала, що їй "не соромно" за те, що вона робила в лавах партії, і вона не відступиться від тих напрямків роботи.

Відповідаючи на питання, чи піде вона на з'їзд, Герасим'юк сказала: "Якщо запросять, піду. Прикро, що поки я не можу дізнатись, коли буде з'їзд. На жаль, офіс майже не працює".

Відповідаючи на питання, вона розповіла, що не отримувала пропозицій про входження до будь-яких інших партій.

"Пропозицій не було... Я не збираюся бігти в іншу партію, бо мене багато пов'язує з одно партійцями. Я намагаюся не бігати, а ухвалювати свої рішення добре подумавши", - сказала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...