Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман думає, що Тимошенко не встигне зіскочити з поїзда

Четвер, 18 грудня 2008, 13:15

"Регіоналка" Ганна Герман вважає, що представникам влади скоро доведеться відповідати за свої прорахунки "перед судом народу".

Про це сказано у її заяві, поширеній прес-службою Партії регіонів під заголовком "Замість привітання з річницею уряду Юлії Тимошенко".

"Уся нинішня влада нагадує мені засохлу минулорічну ялинку, яку давно треба було викинути на смітник. А замість цього прикрашають сухі гілки і роблять вигляд, що новий рік буде для народу щасливим", - сказала Герман.

Реклама:

На її думку, "влада або справді не розуміє, або не хоче розуміти, що країна, наче в швидкому поїзді, мчить в прірву".

"Замість того, щоб зупинити цей поїзд, в якому ми їдемо всі разом, замість того, щоб негайно приступити до реалізації плану порятунку України – вони думають лише про те, що ще можна по дорозі до прірви вкрасти, і як обдерти до нитки пасажирів", - сказала Герман.

"Ця влада настільки недолуга, що сподівається в останній момент на швидкості зіскочити з українського поїзда. Ці надії марні. Їм навіть панамські паспорти не допоможуть. Вони будуть відповідати за всією суворістю важкого часу, що надходить в Україну. І не перед запроданими судами, а перед судом народу, який не буде більше терпіти знущань", - додала вона.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування