"Самооборона" хоче свого кандидата на голову фракції

Четвер, 18 грудня 2008, 15:03

Депутатська група "Народна самооборона" заявляє, що при обранні нового голови фракції "НУ-НС" мають враховуватись її перспективи.

Про це сказав у четвер депутат фракції "НУ-НС" від цієї групи Олесь Доній, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Він повідомив, що на своєму засіданні депутатська група обговорювала питання можливості висування власного представника на посаду голови фракції.

"Для "Народної самооборони", яка складає кістяк депутатів, що підтримали коаліцію, питання обрання керівництва необхідно розглядати в комплексі. В тому числі, що стосується інтересів самої групи", - зазначив Доній.

"А в разі обрання його (кандидата від НС), успіх "Народної самооборони" був би забезпечений", - переконаний він.

Водночас, за його словами, на засіданні групи обговорювалася можливість підтримки іншого кандидата, який був би компромісною фігурою для більшості депутатів.

Однак, переконаний Доній, однозначним є те, що питання обрання керівника фракції, має "розглядатися в комплексі, і шляхом переговорного процесу не лише в середині фракції, з ймовірними кандидатами, але і з огляду на всі перспективи "Народної самооборони".

Разом з тим, за словами депутата, на засіданнях груп фракції частіше всього "лунало прізвище Мартиненко".

А сам процес обрання керівника фракції Доній назвав досить затягнутим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування