Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога став "Особистістю року" за вміння руйнувати краще за Тимошенко

Четвер, 18 грудня 2008, 16:55

Главу секретаріату президента Віктора Балогу визнано "Особистістю року" за версією журналу "Кореспондент".

"У мистецтві руйнування ця людина перевершила навіть визнаного майстра жанру – Юлію Тимошенко. Знайомтеся: Віктор Балога", - йдеться в прес-релізі журналу.

У рамках щорічного проекту "Особистість року" видання називає людей, що "сколихнули Україну та світ у 2008-му".

Роблячи свій вибір, редакція журналу враховувала кількість і значимість подій навколо визначених політиків, чиновників, бізнесменів та діячів культури.

Видання звертає увагу, що звання "Особистість року" не означає нагородження героя: "Номінація – визнання того, що саме ця людина вплинула на події, що відбулися в країні в році, що йде".

Крім того, редакція розглянула й інші номінації. "Несподіванкою року" став Леонід Черновецький за впевнену перемогу на мерських виборах у столиці, незважаючи на цілу когорту політичних опонентів-важкоатлетів.

"Банкрутом року" редакція визнала екс-голову правління Промінвестбанку Володимира Матвієнка, який продав свій банк за 300 млн. дол., незважаючи на те, що зовсім недавно, за словами його колег, за цей же банк італійці пропонували йому майже в десять разів більше.

"Ударником року" журнал назвав міністра транспорту Йосипа Вінського за його внесок у початок польотів в Україні бюджетних авіаліній.

Звання "Революціонер року" одержав міністр освіти і науки Іван Вакарчук - за введення зовнішнього тестування в школах.

"Політичним драматургом" цього року став Савік Шустер, "виступи на ток-шоу якого і стали єдиним сенсом існування українських політиків".

"Знаходження якоїсь політичної самостійності при збереженні відмінних відносин з фінансовим ядром Партії регіонів" принесло звання "Міссіс Конгеніальність" Раїсі Богатирьовій.

Редакція також відзначила двох спортсменів – футболіста Анатолія Тимощука і боксера Віталія Кличка. Першого за спортивні здійснення – перемогу в Кубку УЄФА і Суперкубку Європи, другого – за морально-вольові якості.

Єдиною людиною в списку, що не має відношення ні до політики, ні до спорту – стала Ольга Куриленко, перша українська акторка, що зіграла одну з головних ролей в одному з найгучніших фільмів року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування